Ózonos gépkocsi klímatisztítás és fertőtlenítés Debrecenben is!

2019.05.24.

Ózonos gépkocsi klímatisztítás és fertőtlenítés Debrecenben is!

Miért fontos az Ózonos autó klímatisztítás és fertőtlenítés.

Ózonos gépkocsi klímatisztítás és fertőtlenítés mostmár Debrecenben is!

 

Hatalmas mennyiségű port és baktériumot lélegzel be a nem tisztított klíma miatt!

Az általunk használt ózongenerátor semmilyen adalékanyagot és kemikáliát nem tartalmaz! Egyszerű ózongázt termel, és az autó műszerfal megbontása nélkül tudja fertőtleníteni és szagtalanítani az autók klímarendszerét és belső terét.

 

Az egészséges friss levegő mindenki számára fontos. Az autókban utazóknak pedig a legfontosabb! A makacs, eltüntethetetlennek vélt szagok teljes eltüntetése ózontechnológiával. Nem hagy nyomot vagy foltot maga után, csak kellemes friss illatot.

Az autónk klímaberendezése optimális körülményeket teremt a mikroorganizmusok elszaporodásához. A baktériumok és gombák mellett a különböző vírusok is kedvelik a klímarendszer nedves, sötét és nehezen hozzáférhető részeit. A gépjármű szellőző ventilátora a betegséget okozó anyagokat a belső térbe juttatja és teljesen szétszórja sőt még keringetteti is Ezek a részecskék belélegezve nyálkahártya irritációt, megfázásszerű tüneteket, fáradékonyságat, fejfájást, de akár allergiát vagy más légúti megbetegedéseket is előidézhet.

 

Ezek a betegségek elkerülhetök:

 

Az autó higiéniai tisztításokat, a fertőtlenítést, Ózonos tisztitást évente négyszer ajánlott elvégezned, de kétszer tavasszal és az ősszel mindenképp.

 

Ózon Fertőtlenítés, tisztítás:

A baktériumok, gombák számára ideális felület a klíma párologtató felülete, a pollenszűrő ház és környéke, hiszen a klímarendszerben lévő párás, nedves levegő ideális körülményeket biztosít számukra, amely azután a klímarendszeren keresztül a légáram segítségével az utastérbe juthatnak. Ez több esetben allergiás tüneteket – köhögés, könnyezés és tüsszentés -, válthatnak ki.

 

Hogyan is tisztít az ózon (O3):

Az ózonos tisztítás és fertőtlenítésnél, egy ózongenerátor segítségével ózonmolekulákat juttatunk a rendszerbe. Mivel az ózon (O3) felezési ideje nagyon rövid, és minden vágya, hogy újra oxigén lehessen, az extra oxigénatom reakcióba lép a szennyeződésekkel, és az oxidáció során megköti azokat. Mivel szinte mindent oxidál, hatékony védelmet nyújt a vírusok, penészgombák és a szagokért felelős baktériumok ellen. Hatezerszer hatékonyabb fertőtlenítőszer, mint a klór. További előnye, hogy mivel nem vegyszer, semmilyen káros anyagot nem hagy az autóban. Hasonlításképpen az Ózon 3000x erősebb a Klórnál.

Autóklíma tisztítás és fertőtlenítés

Autóklíma fertőtlenítése és tisztítás során a jármű utasterébe helyezzük a nagyteljesítményű ózongenerátort. A gép egy átlagos személyautót képes 15 perc alatt vegyszer nélkül fertőtleníteni, visszamaradó ózon, vagy káros anyag nélkül. A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium, és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek. Tehát a komplett utastér fertőtlenítésre kerül.

A 15 perces kezelés megfelelő, ha csak a klímatisztítás a cél. Ha az utastérben kellemetlen szag is van, szükséges lehet a 30 perces kezelés.

 

Az ózonos fertőtlenítés és tisztításnál az autó és annak a klímarendszere semmilyen megbontására nincs szükség, a baktériumok és gombák elpusztítását az egész autó utasterét betöltő nagykoncentrációjú ózon végzi, amely bejut a legeldugottabb résekbe is.


Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő, és oxidáló anyag, ami sokkal hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór vagy más tisztító és fertőtlenítő szer.


A mikroorganizmusok az Ózonnal szemben nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint a hagyományos vegyszerekkel szemben előfordulhat.


A fertőtlenítés teljesen vegyszer felhasználása nélkül, környezetbarát módon történik, így különböző vegyszerekre érzékenyek, allergiások, kisgyermekesek, gyengébb immunrendszerrel rendelkezők számára különösen ajánlott. Nem kell tartani a tisztítószerekben előforduló olyan anyagoktól, melyekről sokszor csak évekkel később derül ki károsító hatásuk.

A klíma tisztítása során felhasznált ózont a gép a folyamat végén visszaalakítja oxigénné, így a tisztított jármű azonnal használatba vehető. Az ózonos klímatisztítás egy megbízható, rendkívül hatékony és gyors módszer az utastér és a klímaberendezés együttes tisztítására, melyet legalább évente kétszer  javasolt elvégeztetni.


GYAKORI KÉRDÉSEK

 

Miért jobb, mint a hagyományos klímatisztítás?

Az ózon gáz természetes tisztító, szagtalanító és fertőtlenítő erejét kihasználva a klímarendszer megbontása és erős vegyszerek használata nélkül tisztítjuk és fertőtlenítjük a klímarendszert, valamint szagtalanítjuk a járműbelsőt úgy, hogy a végeredmény kellemes esőillat és a higiénia érzése lesz.



Milyen gyakran érdemes ózonnal tisztítani?

Az ózonos kezelés nem csak a klímarendszerben lévő gombák és baktériumok ellen hatásos, hanem a normál közlekedés során az utastérbe jutó és ott lerakódó szennyeződések, koromrészecskék, vírusok és baktériumok ellen is, de nem elegendő csak a klímaszezon előtt elvégezni a tisztítást, ugyanis a szennyeződések, vírusok és baktériumok az év minden napján jelen vannak!

Javasoljuk az évenkénti 4 kezelést, évszakonkénti bontásban, de a tavaszi klímaszezont és a téli „fűtés szezont” semmiképpen ne hagyjuk ki!



Nem káros az emberi szervezetre?

Nagy mennyiségű ózon belégzése káros lehet, így a kezelés alatt NEM  tartózkodhat az autóban! A kibocsátott ózon molekulák körülbelül 30 perc alatt teljesen visszaalakulnak ártalmatlan oxigén molekulákká, így a kezelés utáni szellőztetést követően semmilyen káros anyag, vegyszer és adalékanyag nem marad a járműben.

Mi az ózon? 

Ózon (O3) „aktivizált oxigén” néven emlegetik; 3 oxigén atomot tartalmaz, ellentétben az általunk belélegzett levegővel, amelyben 2 oxigén atom van. Az ózonnak van a világon a második legerősebb sterilizáló hatásfoka, ezért széles körben. használják a baktériumok, vírusok, illatok és nem kívánatos szagok végleges kivonásához. Érdekességképpen említjük meg, hogy az ózon természet közelben van, és leggyakrabban villámlások alkalmával jön létre. Ennek eredményeként érezhetjük vihart követően a kellemes „esőillatot”, amely a természet ajándéka. Valószínű azonban, hogy az ózonnal kapcsolatos témákból leginkább a Földet körülvevő ózonréteghez kapcsolódóan hallunk. A Nap ultra-ibolya sugarai által létrehozott ózonréteg fontos számunkra, hiszen ez véd a káros ultra-ibolya sugarak ellen.

 

Hogyan működik az ózon?

Az ózonhatás rendkívül erős, de rövid életű. Amikor a szennyeződések, baktériumok, vírusok ózonnal érintkeznek, teljesen elpusztulnak az oxidációs folyamat eredményeként. Egy extra oxigén atom elfogy, és ezt követően semmi sem marad, nincs szag, illat, baktérium… extra atom – csak az oxigén. Az ózon visszaváltozik oxigénné a használatot követően.
Vegyszermentesen, adalékok nélkül írt szagokat, nem hagy nyomot, nem igényel emberi felügyeletet. Záporillatot hagy maga után.

 

 

ÁRAINK:

Autó klíma tisztítása és fertőtlenítése Ózon technikával  "15 perces alkalom":  6.000 Ft.

Autó klíma tisztítása és fertőtlenítése+ szagok mentesítése Ózon technikával  "30 perces alkalom":  10.000 Ft.

 

Szervízünkben előre egyeztetett időpontban állunk rendelkezésére egy teljes autó Ózonos tisztításra és fertőtlenítésre! Ajánlatot és időpontot itt tud kérni.

További probléma mentes autózást kíván:

Süvöltős Tamás
Márkafüggetlen Autójavító Kft

NjNhNj