Kapcsolat

Márkafüggetlen Autójavító kft
Mikepércsi út 148.
4030 Debrecen
Telefonszám: 06308388792
Írjon nekünk
debreceniautoszerviz@gmail.com

Szavazás

Mi a véleménye az új honlapról?

Nagyon tetszik 30% Egész jó 20% Nem túlságosan tetszik 20% Egyáltalán nem tetszik 31%

»
Daewoo klíma javítás, szerelés, hibafeltárás Debrecen


Daewoo klíma javítás és szerelés, valamint a Daewoo klímarendszer hibafeltárása. Daewoo klíma hiba esetén keressen minket!

Daewoo autóklíma rendszerek is idővel elöregsznek, elhasználódnak. Ez az elhasználódás lehet természetes öregedés is, de akár egy balesett következtésben is tönkre mehet az autóklíma.

 Cégünknél szakképzett kollégáink a legújabb és legmodernebb Gyári Bosch klíma géppel és diagnosztikai készülékekkel dolgoznak. Továbbá a klíma hiba feltárásához szükséges egyéb más klíma rendszer tesztelő berendelkezések is rendelkezésre állnak.

A klíma javítás során minden olyan klíma alkatrészt be tudunk szerezni vagy meg tudunk javítani, ami a klíma működéséhez kell.

Daewoo klíma rendszerek leggyakoribb hibái:

Klímagáz
Klímahűtő
Klímakompresszor
Expanziós szelep
Kappiláris cső, szelep
Szárítószűrő

Klímacső
Klíma tömítések
Klíma vezérlő
Elektromos hiba

Sose keressen fel kétes eredetű, nem autóklímára szakosodott céget ugyanis a klímagáz erősen környezetszennyező és mérgező, továbbá a hibásan feltöltött autó klíma, a gépkocsi teljes klímarendszerét is tönkre teheti melynek javítása nagy összegbe is kerülhet.Az alábbi Daewoo típusokban biztosan tudjuk vállalni a klíma javítást, szerelést és ellenőrzést valamint a töltését:
Daewoo Evanda, Kalos, Korando, Lacetti, Lanos, Leganza, Matiz, Musso, Nexia, Nubira, Rexton, Rezzo, Tico

Autóklíma töltés esetén mindenképpen szükséges a teljes rendszer átvizsgálása is, de legalább egy rendszer tömítetlenség vagy szivárgás tesztelése, hogy a frissen feltöltött klímagáz biztosan zárt rendszerben maradjon és ne szökjön el másnapra vagy pár hónap múlva, ha hibás a klíma rendszer akkor a hibát ki kell javítani, annak a töltése addig feleslegesen kidobott pénz.

A klíma rendszer zárt egységben működik. A legkisebb klímagáz szivárgás is a rendszer működésképtelenségéhez vezet. Ezért, ha úgy érzi, hogy klíma rendszere már nem hatékony, nem úgy hűt, mint régen azonnal keressen fel minket. Továbbá ajánljuk a klímagáz töltöttség ellenőrzését és szükség esetén a klíma töltését is legalább két évente, hogy megelőzzük a hiba kialakulását.

Daewoo klíma javítást, szerelést szeretne Debrecenben, kérjen ajánlatott vagy időpontot!

Elérhetőségeink:

Telefonszám:
+36 30 838 8792

e-mail:
debreceniautoszerviz@gmail.com

Nyitvatartás:
H - P: 8:00 - 17:00 (Ebédidő: 12:00-13:00)
Szombat és Vasárnap: Zárva

Ajánlatkérés: ITT

MWRiZ