Kapcsolat

Márkafüggetlen Autójavító kft
Vágóhíd utca 3/A
4030 Debrecen
Telefonszám: 06308388792
Írjon nekünk
debreceniautoszerviz@gmail.com

Szavazás

Mi a véleménye az új honlapról?

Nagyon tetszik 31% Egész jó 18% Nem túlságosan tetszik 21% Egyáltalán nem tetszik 30%

»
Toyota klíma javítás, szerelés, hibafeltárás Debrecen


Toyota klíma javítás és szerelés, valamint a Toyota klímarendszer hibafeltárása. Toyota klíma hiba esetén keressen minket!

Toyota autóklíma rendszerek is idővel elöregsznek, elhasználódnak. Ez az elhasználódás lehet természetes öregedés is, de akár egy balesett következtésben is tönkre mehet az autóklíma.

 Cégünknél szakképzett kollégáink a legújabb és legmodernebb Gyári Bosch klíma géppel és diagnosztikai készülékekkel dolgoznak. Továbbá a klíma hiba feltárásához szükséges egyéb más klíma rendszer tesztelő berendelkezések is rendelkezésre állnak.

A klíma javítás során minden olyan klíma alkatrészt be tudunk szerezni vagy meg tudunk javítani, ami a klíma működéséhez kell.

Toyota klíma rendszerek leggyakoribb hibái:

Klímagáz
Klímahűtő
Klímakompresszor
Expanziós szelep
Kappiláris cső, szelep
Szárítószűrő

Klímacső
Klíma tömítések
Klíma vezérlő
Elektromos hiba

Sose keressen fel kétes eredetű, nem autóklímára szakosodott céget ugyanis a klímagáz erősen környezetszennyező és mérgező, továbbá a hibásan feltöltött autó klíma, a gépkocsi teljes klímarendszerét is tönkre teheti melynek javítása nagy összegbe is kerülhet.Az alábbi Toyota típusokban biztosan tudjuk vállalni a klíma javítást, szerelést és ellenőrzést valamint a töltését:
Toyota 4 Runner, Auris, Avensis, Aygo, Bz4x, C-HR, Camry, Carina, Celica, Corolla, Dyna, FJ Criuser, GR86, GT86, Hiace, Highlander, Hilux, IQ, Land Criuser, Mirai, MR2, Paseo, Picnic, Previa, Prius, Proace, RAV4, Sequoia, Sienna, Supra, Tundra, Verso, Yaris,

Autóklíma töltés esetén mindenképpen szükséges a teljes rendszer átvizsgálása is, de legalább egy rendszer tömítetlenség vagy szivárgás tesztelése, hogy a frissen feltöltött klímagáz biztosan zárt rendszerben maradjon és ne szökjön el másnapra vagy pár hónap múlva, ha hibás a klíma rendszer akkor a hibát ki kell javítani, annak a töltése addig feleslegesen kidobott pénz.

A klíma rendszer zárt egységben működik. A legkisebb klímagáz szivárgás is a rendszer működésképtelenségéhez vezet. Ezért, ha úgy érzi, hogy klíma rendszere már nem hatékony, nem úgy hűt, mint régen azonnal keressen fel minket. Továbbá ajánljuk a klímagáz töltöttség ellenőrzését és szükség esetén a klíma töltését is legalább két évente, hogy megelőzzük a hiba kialakulását.

Toyota klíma javítást, szerelést szeretne Debrecenben, kérjen ajánlatott vagy időpontot!

Elérhetőségeink:

Telefonszám:
+36 30 838 8792

e-mail:
debreceniautoszerviz@gmail.com

Nyitvatartás:
H - P: 8:00 - 17:00 (Ebédidő: 12:00-13:00)
Szombat és Vasárnap: Zárva

Ajánlatkérés:
ITT

YjMxO