Kapcsolat

Márkafüggetlen Autójavító kft
Vágóhíd utca 3/A
4030 Debrecen
Telefonszám: 06308388792
Írjon nekünk
debreceniautoszerviz@gmail.com

Szavazás

Mi a véleménye az új honlapról?

Nagyon tetszik 31% Egész jó 18% Nem túlságosan tetszik 21% Egyáltalán nem tetszik 30%

»
Mitsubishi automata váltó olajcsere Debrecen


Mitsubishi automata váltó olajcsere. Mitsubishi automata váltó olajcsere Debrecenben gyári géppel.

Automata váltó olajcsere géppel! Szakképzett kollégáink a legújabb és legmodernebb Gyári MOTUL és Launch Automata váltó olajcserélő géppel dolgoznak. Melynek előnye a pontos és teljes gyári ATF olajkapacitás automata váltó olaj cseréje és az ATF szint ellenőrzése. Ezenfelül az automata váltó olajszűrőnek a cseréjét is elvégezzük. Automata váltó rendszerek tesztelése, hiba esetén pedig a hibafeltárása és elhárítása. Sose keressen fel kétes eredetű, nem automata váltó olaj cserére szakosodott céget ugyanis a hibásan lecserélt automata váltó olaj (ATF) és a nem megfelelő olajszint beállítás és a átmosás csere az automata váltó tönkremenetelét okozhatja.

Fontos tudni: Az automata váltó olajcsere nem javítás, hanem karbantartás. Az automata váltokban is kell olajat cserélni, ha a gyártó másképp nem rendelkezik akkor 4év vagy 50ezer km.-enként.

Mitsubishi típusokban biztosan tudjuk vállalni az automata váltó olajcserét:
Mitsubishi ASX, Carisma, Colt, Eclipse, Galant, Grandis, L200, Lancer, Outlander, Pajero, Space, Mirage

Automata váltó olajcsere esetén mindenképpen szükséges a teljes rendszer átvizsgálása is és egy diagnosztika. 


Ha eljött az ideje az automata váltó olaj cserének, vagy nem lehet tudni az előéletét akkor hitelesített Profi gépparkkal állunk rendelkezésére.

Ahogy az autó motorjának úgy a váltójának is jár az olaj és a szűrő csere.

Nem szabad megfeledkezni az automata váltók olajcseréjéről, sem mert drága árat fizethetünk az elmulasztásért!
Az automata váltók olaja az hatalmas nyírással és tűrési képeséggel rendelkező olaj, ám az élettartalma véges. Cseréjével megelőzhető az automata váltók meghibásodása.

A gyártók által előírt csere intervallumot kötelezően be kell tartani, sőt ajánlott 50ezer km.-es intervallumra rövidíteni. Amennyiben a gépkocsigyártó örökélet intervallumot ígér, akkor is igaz az ökölszabály miszerint 50ezer km.-enként cseréltessük le az automata váltó olaját.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az automata váltó olajcseréje egy igen bonyolult művelet! Különböző műhelyek kisipari megoldásai és az otthoni módszereket, hígítási és öblítési cserét azonnal el kell felejteni! Az ilyen jellegű próbálkozások és „félmegoldások” az automataváltó végét jelenthetik.

A LEGBIZTOSABB, és ami a legfontosabb a LEGBIZTONSÁGOSABB megoldás az, hogy egy erre képzett szakember egy automata váltó olajcserélő berendezéssel 100%ban le tudja cserélni a váltó olaját és szűrőjét. Az olajcserélő gép segítségével az autó gyári szivattyújának nyomás értékével a művelet teljesen biztonságos. Ezt a védelmet tovább fokozza, hogy a gép folyamatos számítógépes ellenőrzés alatt dolgozik, gyári adatbázis alapján. A művelet végén tökéletes olajszintet tud beállítani a szerelő.  

Vállaljuk mindenféle automata váltó olajcseréjét 100%.-os elégedettségi garanciával!

Amennyiben Mitsubishi automata váltó olaj cserét szeretne Debrecenben, kérjen ajánlatott vagy időpontot!

Elérhetőségeink:

Telefonszám:
+36 30 838 8792

e-mail:
debreceniautoszerviz@gmail.com

Nyitvatartás:
H - P: 8:00 - 17:00 (Ebédidő: 12:00-13:00)
Szombat és Vasárnap: Zárva

Ajánlatkérés:
ITTFONTOS:

Cégünk a Márkafüggetlen Autójavítók Kft nem Márka szakszervíz! Mint nevéből is adódik márkafüggetlenek vagyunk!

NDM2Y