Kapcsolat

Márkafüggetlen Autójavító kft
Vágóhíd utca 3/A
4030 Debrecen
Telefonszám: 06308388792
Írjon nekünk
debreceniautoszerviz@gmail.com

Szavazás

Mi a véleménye az új honlapról?

Nagyon tetszik 32% Egész jó 18% Nem túlságosan tetszik 19% Egyáltalán nem tetszik 31%

»
Alfa Romeo klímatöltés Debrecen


Alfa Romeo klímatöltés és szivárgás keresés, valamint klímarendszerek szervizelése és javítása. Alfa Romeo klímakompresszor vagy klímahűtő probléma esetén is állunk rendelkezésére.

Autóklíma rendszerekre szakképzett kollégáink a legújabb és legmodernebb Gyári Bosch klímatöltő géppel dolgoznak. Melynek előnye a gyors és pontos klímatöltés és klíma rendszerek tesztelése, hiba esetén pedig a hibafeltárása és elhárítása. Sose keressen fel kétes eredetű, nem autóklímázásra szakosodott céget ugyanis a klímagáz erősen környezetszennyező és mérgező, továbbá a hibásan feltöltött autó klíma, a gépkocsi teljes klímarendszerét is tönkretehet.Az alábbi Alfa Romeo típusokban biztosan tudjuk vállalni az azonnali klímatöltést és klíma ellenőrzést:
Alfa Romeo 145, 146, 147, 156, 159, 166, Brera, Giulia, GT, GTV, Mito, Spider, Stelvio, Tonale, 4C, 8C,

Autóklíma töltés esetén mindenképpen szükséges a teljes rendszer átvizsgálása is, de legalább egy rendszer tömítetlenség vagy szivárgás tesztelése, hogy a frissen feltöltött klímagáz biztosan zárt rendszerben maradjon és ne szökjön el másnapra vagy pár hónap múlva.

A klíma rendszer zárt egységben működik. A legkisebb klímagáz szivárgás is a rendszer működésképtelenségéhez vezet. Ezért ha úgy érzi, hogy klíma rendszere már nem hatékony, nem úgy hűt mint régen azonnal keressen fel minket. Továbbá ajánljuk a klímagáz töltöttség ellenőrzését és szükség esetén a klíma töltését is legalább két évente, hogy megelőzzük a hiba kialakulását.

Amennyiben Alfa Romeo klímatöltést szeretne Debrecenben, kérjen ajánlatott vagy időpontot!

Elérhetőségeink:

Telefonszám:
+36 30 838 8792

e-mail:
debreceniautoszerviz@gmail.com

Nyitvatartás:
H - P: 8:00 - 17:00 (Ebédidő: 12:00-13:00)
Szombat és Vasárnap: Zárva

Ajánlatkérés: ITT
FONTOS:

Cégünk a Márkafüggetlen Autójavítók Kft nem Márka szakszervíz! Mint nevéből is adódik márkafüggetlenek vagyunk!Autóklíma gáz töltés? Nem hűt eléggé? A klímarendszere már nem a régi hatékonysággal működik vagy egyáltalán nem is működik?

 

Nem probléma.


Időpont egyeztetés után várjuk Debreceni autószervizünkbe egy egyszerű klímagáz töltésre vagy egy komplett klímarendszer átvizsgálásra!

 

Autóklíma szervizelés vagy karbantartás mellett vállaljuk a teljes utastér Ózonos fertőtlenítését és szagmentesítését is!


 

Dolgozunk a megszokott régi, és új klímagázokkal legyen az R1234yf vagy a R134a illetve Normál benzines és diesel valamint Hibrid klímagáz töltéssel is!

 

Klímatöltő berendezéseink mind gyári Bosch termékcsalád tagjai. Tehát a minőség garantált.

 

 

 

 

NzI5MT