Biztonságos közlekedésre alkalmas jármű

2019.06.24.

Biztonságos közlekedésre alkalmas jármű

A műszaki vizsga és a biztonságos közlekedés nem csak fontos, hanem kötelező is mivel adott esetben életek múlhatnak rajta.

BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉSRE ALKALMAS JÁRMŰ

 

Több tekintetben is fontos kérdés az, hogy mikor alkalmas egy jármű a biztonságos közlekedésre.

Fontos hogy az általunk vezetett jármű alkalmas legyen a közúti forgalomban történő biztonságos közlekedésre, melynek sok összetevője van.

  • a jármű futóműve, kormányműve, fékberendezései, világítása, karosszéria felépítménye, motorikus állapota, környezetvédelmi berendezések állapota

Amennyiben a fenn felsorolt elemek közül valamelyikkel is probléma van az autót nem lehet biztonságosnak mondani. Ha pedig nem biztonságos azzal saját és mások testi épségét anyagi javait kockáztatjuk. Illetve további probléma az, hogy a közlekedés ellenőrzése során a rend éber őrei, ha felfedik a problémát, a súlyos pénzbüntetés mellett műszaki vizsgára rendelhetik be az autót, elvehetik a forgalmi engedélyét, elvehetik a hatósági jelzését.

Ez mind-mind megelőzhető azzal, ha járművét időszakos műszaki vizsgálatokon kívül, rendszeresen ellenőrizteti, valamelyik szervizben szakemberek által.

 

TEHÁT NE FELEJTSE, TARTSA AZ ÖN ÁLTAL VEZETT AUTÓT

BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉSRE ALKALMASNAK!!!

 

DEBRECENI SZERVÍZÜNKBEN MŰSZAKI VIZSGÁRA TÖRTÉNŐ FELKÉSZÍTÉST, ÁLTALÁNOS ÁLLAPOTFELMÉRÉST, FUTÓMŰ ELLENŐRZÉST, FUTÓMŰ JAVÍTÁST, FÉK ELLENŐRZÉST, FÉKJAVÍTÁST, IDŐSZAKOS SZERVÍZELÉST, ILLETVE MÁS JAVÍTÁS MUNKÁKAT VÁLLALUNK!!!   

KÉRJEN AJÁNLATOT ÉS IDŐPONTOT ITT

ZmNkN